vineri, 30 octombrie 2015

Câștigătorii concursurilor „Istoria lecturii” de Alberto Manguel

Da, da, știu, concursurile astea două (cel de pe blog, respectiv cel de pe pagina de facebook) s-au încheiat fix acum...o lună. Îmi pare sincer rău pentru această lungă întârziere. Nu prea am nicio scuză că na, adevărul e că, cu tot cu programul meu super încărcat, tot aș fi putut găsi câteva minute, o jumătate de oră pe care să o dedic extrăgând și, respectiv, afișând câștigătorii. Cred că această inactivitate a mea a fost datorată în mare parte faptului că am vrut să mă „rup” puțin de blog, punând alte lucruri pe primul loc (cum ar fi dormitul, care îmi cam lipsește în timpul săptămânii). 
Una peste alta, să vedem către cine pleacă două exemplare din „Istoria lecturii” de Alberto Manguel!
Începem cu concursul de AICI. Lista participanților este următoarea:



Precizez că am eliminat din start comentariile care nu conțineau și cel puțin un TAG către o altă persoană (aceasta fiind una dintre regulile concursului).
Conform random.org, câștigătorul este participantul cu numărul...

..1!
 Felicitări, Laurențiu Paraschiv! 

...iar cu privire la concursul de pe blog, premiul merge la participantul cu numărul:

40! :D
Felicitări, Nicu Ioba (GFC: iobanicu)!
*Pentru a vedea lista participanților la concursul de pe blog, urmați linkul de mai sus, cel către postarea originală și verificați comentariile. Le-am introdus, de asemenea, în Excel, în ordine cronologică, de la primul, până la ultimul - însă nu cred că mai este necesar să postez și acele printscreen-uri.

Felicitări încă o dată celor doi câștigători!
 Aștept datele voastre fie printr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului, fie printr-un mesaj pe profilul meu personal. Aveți la dispoziție o săptămână pentru a-mi trimite adresele voastre poștale, în caz contrar voi fi nevoită să aleg alți câștigători.

Nu în ultimul rând vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă mai aștept și la următoarele concursuri! Un weekend plăcut vă doresc!

4 comentarii:

  1. Buna seara! La pozitia 40 observ ca e trecut numele meu, iar cel declarat castigator e pe pozitia 41....care e, de fapt, al doilea numar castigator? Multumesc.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea de sus era lista de pe facebook, acolo esti tu pe pozitia 40, iar castigatorul este pozitia1. A scris ca n-a mai postat lista de pe blog, acolo numarul 40 probabil ca e cel declarat castigator. :)

      Ștergere
    2. Exact, subscriu ce a scris Emanuela. Sunt două liste, dintre care am postat doar una (cea de la concursul de pe facebook), asta pentru că cea de la concursul de pe blog e evidentă (poți merge la postarea concursului și verifica al participant ești, în funcție de câți s-au mai înscris înaintea ta - și acela este numărul tău de participare). Seară frumoasă și ție! :D

      Ștergere