vineri, 25 decembrie 2015

Ho-ho-ho.. Crăciun fericit!

Salutări, dragi cititori! Știu că n-am mai prea scris pe blog în ultimele luni și, sincer, nu plănuiam să fac asta acum, dar tot stând și așteptând să mi se descarce serialul (oh da, am început un serial nou) m-am gândit să trec puțin și pe aici să vă salut și să vă urez sărbători fericite. :)

Vă doresc un Crăciun plin de bucurii, de împliniri și, de ce nu, de cadouri! Știu, știu, și mie mi-ar fi plăcut să avem măcar un pic de zăpadă, dar se pare că anul aceasta zăpada se lasă așteptată!

Ei bine, dragilor, eu am fugit să-mi pornesc instalația, să aprind câteva lumânări parfumate și să urmăresc în continuare ce se mai întâmplă cu micul orășel numit Storybrooke (din serialul Once upon a time). V-aș sugera și vouă să faceți la fel, haha!

Iar ca o paranteză, serialul ăsta mi se pare pur și simplu perfect pentru atmosfera asta de Crăciun, de iarnă. Nu vreau să transform postarea aceasta într-o recenzie, însă dacă vă plac serialele fantasy, cu un strop (sau mai mult) de romance, adventure și drama, go for it! Urmăriți un trailer sau uitați-vă măcar la primul episod! Mie mi-au fost de ajuns câteva episoade ca să ajung să vizionez 2 sezoane (a câte 22 de episoade) în mai puțin de o săptămână. Pam pam.

Crăciun fericit și sper să ne citim cu bine în curând! *hugs*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu