Despre mine

Salut!

În cazul în care îți dorești să afli câteva mici detalii despre persoana care se ascunde în spatele acestor cuvinte scrise pe blog, am să mă prezint pentru tine.

Mă numesc Angela, sunt o tânără aflată la vârsta adolescenței care, de curând, a simțit că nu-și mai poate îngropa cuvintele noaptea sub perină, așa încât a decis să deschidă un blog despre cărți, unde va posta despre cărțile pe care le citește și astfel va încerca să țină aprisă acea căldură, acea amintire pe care cărțile i le oferă.

Ca orice cititor, îmi plac oamenii cu care pot discuta despre cărți, pot împărtăși opinii și detest (și pot ajunge chiar și la un sentiment de dezgust) persoanele care critică cărțile mele preferate, le jignesc fără măcar să le citească. Am obiceiul să citesc noaptea târziu, chiar și până dimineața și iubesc al naibii de mult acele nopți. Ploaia îmi aduce uneori o atmosferă prielnică pentru lecturarea unei cărți, la fel și cerul înnorat.

Cred că orice altceva aș mai încerca să spun despre mine ar fi irelevant deoarece cred că contează doar persoana mea, aici, pe blog.

Ah, da. În caz că vreți să luați legătura cu mine, aici este adresa mea de email: angi_simo31@yahoo.com.

Vă urez șerede plăcută pe blog!