marți, 23 iunie 2015

Târgul Cărții te invită la Black Friday, ediția de vară

Salutări, salutări!
Revin cu o postare în care doresc să vă prezint ofertele de săptămâna aceasta ale librăriei-anticariat Târgul Cărții (targulcartii.ro).

Pentru început, vă previn că ar trebui să vă pregătiți deja din toate punctele de vedere, căci Târgul Cărții anunță un weekend cu reduceri la peste 10 000 de produse!

Așadar, weekendul aceasta, pe site-ul targulcartii.ro, vom avea parte de un Black Friday - ediție de vară. Promoția începe vineri, 26 iunie 2015, și se încheie duminică, 28 iunie 2015.

Precizez că în prezent mai sunt active câteva promoții tare atăgătoare pe site. Iată despre ce este vorba:

*click pe imagini pentru a fi redirecționați către respetivele reduceri



În încheiere menționez doar că dacă vreți să vă îmbogățiți puțin biblioteca nu uitați să vizitați în weekend-ul acesta site-ul Târgul Cărții, poate veți găsi ceva pe placul vostru, căci reduceri vor fi! :)

6 comentarii:

  1. Ce de promoţii! Şi milionară să fiu şi tot aş reuşi să rămân fără bani..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe, multe reduceri chiar nerefuzabile - mai ales acum, că a intrat în vigoare promoția de Black Friday. Eu am plasat deja o comandă încă de azi-noapte. N-am mai putut rezista.

      Ștergere
    2. Eu cred că abia în august o să-mi mai cumpăr cărţi, până atunci mă descurc cu ce am deja :). Ceea ce nu e neapărat un lucru rău, oricum am multe cărţi pe care încă nu apucasem să le citesc.

      Ștergere
    3. Și eu mă opresc aici cu cumpăratul. Ultima comandă pe vara asta. Sau cel puțin până în august, de ziua mea (care de fapt e foarte foarte aproape de septembrie). În caz că mi se face dor de cumpărat, poate mai încerc să mai obțin ceva sponsorizări, dar acum chiar am ce citi și.. da, oricum mai aștept câteva cărți, deci am ce face vara asta, nu mă voi plictisi.

      Ștergere
  2. Ah,pacat ca am ratat-o :(.Dar o sa-mi iau revansa la Black Friday-ul din noiembrie,cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, mai e ceva până atunci, însă chiar și-așa, cei de la Târgul Cărții mereu au reduceri masive la numeroase produse... Poți să verifici și acolo când dorești să-ți cumperi niște cărți, poate le găsești la un preț mai bun! :D

      Ștergere