joi, 28 aprilie 2016

Nou în bibliotecă (7)

Salutare, cititori! 

Știu că nu am mai scris de mult o postare în această rubrică și tocmai de aceea m-am gândit că e timpul că remediez situația. Doar nu credeați că nu mi-am mai cumpărat cărți, nu-i așa?

Aruncând o privire în bibliotecă am sesizat că nu v-am mai arătat ce cărți am mai cumpărat/primit de.. ăă, cam undeva înainte de Crăciun (?!), așadar s-au adunat ceva cărți...

Primele două sunt luate de la un chioșc de ziare că, deh, nu m-am putut abține. Cealaltă e primită de Crăciun de la o colegă. Încă n-am apucat să o citesc, dar ceva îmi spune că va fi pe placul meu. Chiar mi-o doream încă de când am văzut că apare la editura Litera.

Primite tot de Crăciun, de la minunata de Anca care știe cum să mă surprindă cu cadouri frumoase și „scrisori” scrise de mână. Mulțuumesc frumos!


Tot de la Anca, în urma unui schimb. Par interesante! Iar cartea de colorat... coloratul e, să zicem, una dintre plăcerile mele vinovate.

...pentru că cineva nu poate să iasă din Diverta fără o carte. Oare despre cine o fi vorba?

Cărți de la Polirom, yay!

După ce am citit „Kafka pe malul mării” am zis că trebuie neapărat să mai citesc și alte cărți scrise de acest autor, iar cum o comandă pe Libris era la un click distanță...
Cărți cu coperți albastre! :D Doar cea din mijloc e necitită, dar trebuie s-o citesc cât mai curând; am auzit că și filmul e bun. Sunt curioasă!

Prima e, din nou, de la un chioșc de ziare. Pentru că de ce nu? Pe de altă parte, cealaltă e primită de la editura All în urma participării la un sondaj. Încă nu le-am citit și nici nu cred că o s-o fac prea curând.

Nanana târg de carte Gaudeamus, Cluj-Napoca. Yas, am făcut o vizită și anul aceasta. Despre „Ghici ce-i în cutie” am vorbit deja aici. Și-am primit un semn de carte adorabil de la Okian!! (da, e cel din poză)
Șiii.. astea sunt ultimele, luate chiar azi de la poștă. Doamne, n-aveți idee cât mă bucur că am găsit în sfârșit „Camera”, căci am tot urmărit-o în librăriile online, dar peste tot era stoc epuizat. Astea trei le-am cumpărat de la o persoană care a postat un anunț pe un grup pe facebook cum că vinde cărți și sunt foarte entuziasmată că le-am luat!

Voi ce cărți ați mai cumpărat/ primit/ câștigat?

15 comentarii:

  1. Uau, dar ai strâns ceva, nu glumă :)) Mi se par toate interesante (mai puțin cea a Mihaelei Rădulescu, not my type.) și din păcate nu am citit vreo carte de mai sus :( De Murakami sunt cel mai curioasă, mai ales că toată lumea vorbește despre el.
    Lectură plăcută!
    O să fac și eu o postare la începutul lunii viitoare cu cea am ami adunat luna asta :>
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar astăzi m-a întrebat o prietenă de ce am cartea Mihaelei Rădulescu în bibliotecă. :)) Ei bine, am primit-o, altfel nu cred că aș fi cumpărat-o. Poate o să-i dau o șansă cândva, deși nu cred că o să mă dea pe spate.
      Aștept postarea ta și lectură plăcută și ție! ^_^

      Ștergere
  2. atat de multe carti frumoase !!! Moarte subita ma tenteaza cel mai mult si din pacate nu mi-am luat-o cand a aparut la chiosc. sper sa o mai gasesc...m-am indragostit de scriitura lui Rowling dupa ce am citit Chemarea cucului. lecturi placute sa ai !

    cam astea sunt cartile mele din ultimele doua luni :P

    http://twistinmysobriety-alexa.blogspot.ro/2016/04/nou-in-biblioteca-2.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am mai citit de la Rowling „Viermele de mătase” :D Mulțumesc și lecturi plăcute și ție! Mă uit acum :)

      Ștergere
  3. Faine toate! ;)
    Mă bucur că ai cumpărat cartea lui Harper Lee! E superbă! Lecturi plăcute în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, asemenea! Am primit-o pe Booksharing și tare mă bucur că am prins-o :D

      Ștergere
  4. Ce cărți frumoase, Angi! :) Mie mi-au mai venit vreo patru (deja) și mai sunt de ajuns vreo cinci! :)) Lecturi frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, abia aștept să le citesc, mai ales ultimele trei. :)) Mersi, la fel!

      Ștergere
  5. Si eu am achizitionat cateva carti in martie si aprilie (deci, am ce citi :) ) dar ultima, castigata la un concurs :), este Ugly Love.
    Am auzit numai de bine de Padurea Norvegiana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări și lectură plăcută, Mirela!
      Și eu am tot auzit de "Pădurea norvegiană" și chiar sunt curioasă în privința ei, așa că sper să ajung și la ea curând. ^^

      Ștergere
  6. Vaaaaiii, ce de cărți frumoase! Văd că ne asemănăm la gusturi. Pe unele ba le-am citit, ba sunt pe wish list. Sunt tare curioasă de Haruki Murakami, n-am citit nimic de la el, dar totuși am tot auzit despre cărțile lui. Iar în formatul ăla de la Polirom, par atât de drăgălașee!
    Să te bucuri de toate cărticelele și să ne spui părerile tale în privința lor! O seară frumoasă, pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! ^_^ Voi reveni cu siguranță cu păreri! :D
      Seară frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere