joi, 27 august 2015

Călătorește cu Litera Mică în mașinile uberFamily

Litera Mică schimbă modul prin care oamenii se deplasează în oraș.

Din 20 august drumurile cu mașinile uberFamily din București vor fi mai frumoase pentru că toți copiii vor primi pe durata călătoriei câte o carte Litera Mică pe care să o răsfoiască. 


Cărți din colecțiile Disney, National Geographic, Bebe învață, enciclopedii și cărți de activități îi vor aștepta pe cei mici pe bancheta din spate a mașinilor echipate cu scaune pentru copii, astfel încât drumul să fie mai plăcut și mai distractiv.

Tot ce trebuie să faci este să îți activezi GPS-ul, să îți instalezi aplicația Uber și cel mai apropiat șofer de lângă tine, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să te ducă unde ai nevoie. Tovarăși de drum îți pot fi personajele îndrăgite din cărți: Prințesa Sofia, Jake Piratul, Goofy, Mickey Mouse, prințesele din povești și Palace Pets, animalele lor de companie.

Contractarea serviciului Uber și plata drumului se desfășoară exclusiv prin intermediul Uber și nu personal cu șoferul. La destinație, pasagerul nu achită nimic numerar. Prețul călătoriei este calculat de program în funcție de distanță, viteză și condițiile de trafic. Serviciile nu se plătesc fizic, contravaloarea călătoriei este reținută în mod automat de pe cardul clientului prin intermediul contului de client.

2 comentarii:

  1. Sună mai mult decât tentant, în special că Bucureştiul nu se poate lăuda cu cei mai grozavi taximetrişti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... păi nu prea știu eu cum stă treaba prin București, dar mi se pare super chestia asta oricum. :D

      Ștergere