luni, 17 august 2015

Câștigătorii concursului de fidelitate

Dacă tot e început de săptămâna și s-a încheiat deja concursul de fidelitate, m-am gândit că ar fi numai bine să încep această săptămâna cum se cuvine, și cum altcumva aș putea face asta dacă nu oferindu-vă cărți?

Prin urmare, mi-am luat frumos stiloul (și apropo, da, încă mai știu să scriu cu stiloul - de fapt chiar am mai scris câte ceva zilele pentru școală, în fine), o foaie de hârtie și puțintică răbdare și m-am apucat să număr comentariile participanților, începând cu prima postare din luna iunie, până la ultima postare postare postată luna asta. Rezultatul este următorul...

Steluțele acelea, după cum probabil v-ați dat seama, reprezintă fiecare câte un comentariul de-al vostru. Nici n-a fost nevoie să le mai număr pentru că, ei bine, rezultatul este destul de vizibil. Anca Ciochina a postat cele mai multe comentarii, așadar ea își va alege două sau trei cărți (depinde de cărțile alese), urmând la cealaltă/celelalte să ajungă la Anndrei, care se află pe locul doi în acest concurs.

Anca, aștept să-mi transmiți ce cărți dorești, împreună cu adresa ta poștală - și sper eu, ți le voi expedia în timp util! De asemenea, aștept adresa și de la Andrei. Felicitări multe!

Dar nu în ultimul rând, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru participare, și nu numai - chiar dacă nu ați participat la acest concurs vă mulțumesc pentru prezență și dedicație.

Iar dacă nu ați câștigat de data aceasta, nu vă întristați, plănuiesc să revin foarte curând cu noi surprize pentru voi! :)

8 comentarii:

  1. Felicitari si lectura placuta! Poate data viitoare particip si eu <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, acum mă simt atât de prost! Doar ce am avut o perioadă mai naşpa şi cam aglomerată şi ştiu că nu prea am intrat pe blog (în apărarea mea nu prea am intrat pe net deloc). Şi sincer uitasem de concursul ăsta, mă simt cam vinovată. Îmi pare rău, de acum o să îmi revin şi o să citesc tot ce scrii şi o să comentez cum trebuie. Îl las pe Andrei să aleagă ce carte vrea şi eu o să le iau pe celelalte două/trei. Aşa, ca să mă ierte, că nici pe la el pe blog nu prea am mai dat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No worry, Anca. Prioritățile întâi! Oh, păi mulțumesc. Mie mi-ar plăcea „Pentru cine bat străzile”, că mă duce cu gândul la Hemingway și na! :)) Deci, dacă se poate...
      Mulțumim, Angela, oricum! Zi frumoasă și succes tuturor.

      Ștergere
    2. Mda, deci comentariul meu de mai jos trebuia să fie scris aici. :))

      Ștergere
    3. Andrei, blogurile voastre chiar intra intre prioritatile mele de obicei, sunt oarecum dependenta, acum sunt in sevraj :)

      Ștergere
  3. Nu e nicio problemă, Anca! Chiar nu trebuie să te simți prost, e normal să ai și alte treburi de făcut! Buun, dacă Andrei optează pentru "Pentru cine bat clopotele", atunci tu le vei primi pe celelalte, Anca. Să nu uiți să-mi trimiți adresa ta când ai timp. Pe a lui Andrei o am, mi-a dat-o, deci o problemă e rezolvată. :))

    RăspundețiȘtergere