sâmbătă, 22 august 2015

Recomandare muzicală

*încercând să inserez o poză, însă blogspot se pare că nu-i de partea mea astăzi*

Încep prin a vă spune că această postare este ceva neașteptat până și pentru mine. Să spunem doar că „prea mult” strică. 
We're half way there
Livin' on a prayer
Take my hand and we'll make it - I swear
Livin' on a prayer
Prea multe plimbări, prea multe minute petrecute în mijloace de transport fix în ziua aia în care ți-ai uitat acasă căștile; prea multe priviri îndreptate către tine, prea mulți pași și umbre, prea multe vorbe fără niciun rost. Prea mult.
In your head, in your head, 
Zombie, zombie, zombie..
Așadar, sătulă de acest amalgam de „prea mult” care m-a secat, astă seară imediat ce-am ajuns acasă mi-am deschis numaidecât laptopul și-am aterizat direct pe Youtube, să caut ceva bun de ascultat. Nu a trebuit să caut mult, căci am dat imediat de acest playlist minunat pe care m-am gândit să vi-l recomand și vouă:


Runaway train never going back,
Wrong way on a one-way track,
Seems like I should be getting somewhere,
Somehow I'm neither here nor there.

Ei bine, da, recunosc, mai există câteva melodii pe care încă nu le-am ascultat în playlistul ăsta, dar asta e probabil fiindcă de câteva minute dau încontinuu „Replay” la melodia de față. V-o recomand! :) Mi se pare pur și simplu superbă.

Și că tot veni vorba de chestii bune, în încheiere vreau să vă recomand, de asemenea, blogul unei colege (care, apropo, scrie foarte frumos)! Click AICI pentru a accesa blogul. După cum vedeți, blogul este la început de drum, având doar un text publicat, însă eu deja le aștept cu nerăbdare și pe următoarele! Cât despre textul acela.. îmi place foarte mult (chiar am citat un fragment preferat aici), iar de aceea vă invit și pe voi să-l citiți! Nu, nu are legătură cu cărțile și poate vă întrebați de ce promovez un blog care nu este strict despre cărți aici. Simplu: pentru că, în afară de iubitor de cărți, sunt, de asemenea, o persoană care apreciază arta și frumosul.

5 comentarii:

  1. Am observat ca esti mereu extrem de draguta si promovezi blogurile celorlalti si pe facebook si pe blog :D E interesant de observat cum apare cooperarea in randul bloggerilor, sunt niste terii intereante care pot fi aplicate aici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. teorii adica, momentan sunt cam adormita

      Ștergere
    2. Heeei, mulțumesc, Anca, și tu ești o drăguță! :) Păi îmi face plăcere să promovez, din când în când, lucrurile frumoase și interesante din blogosferă și nu numai!

      Ștergere
  2. Foarte faine melodiile recomandate! Îmi place să găsesc oameni cu gusturi asemănătoare mie pe aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult să aud asta! :D Și mie îmi place să descor oameni cu gusturi similare cu ale mele!
      Bine te-am găsit pe blog! ^_^

      Ștergere